Ansigtet bag

Jeg er Annette Sahara og med denne Women’s Club – samt de fysiske rammer omkring GODDESS TEMPLE og alle de spændende events for kvinder – ønsker jeg at give DIG muligheden for at finde hjem i dig selv igen samt at styrke dit netværk af kvinder.

Af Annette Sahara Hørning bag events omkring spændende emner indenfor kategorien ‘at være kvinde’.

 

Tanken bag denne Women’s Club:

Min filosofi og tilgang til livet er, at livet handler om NYDELSE og at turde tage de gode valg, der skaber glæde i ens eget liv.

Jeg har i flere år prøvet at greje, hvad der har levet i mig omkring min søgen efter et fællesskab af kvinder, som jeg kunne sparre med og fandt frem til, at det her manglede:

Et eventsted hvor man kan være sig selv 100 %, hvor man lærer noget i møderne med ligesindende interessante kvinder både på et privat og professionelt plan, et sted hvor man får mod, bliver talt op og mødt med nysgerrighed samt hvor man kan blive inspireret og favnet i tryghed.

Når jeg så ikke kunne finde det nogen steder – så er min tilgang til livet, at hvis det er så vigtigt, så må jeg jo skabe det selv!

Min tanke var – da jeg begyndte helt tilbage i 2017 at spinde tråde til idéen – at fristedet, fællesskabet, kvindeuniverset og en Women’s Club skulle handle om, at kvinder skulle kunne styrke deres netværk på flere niveauer. Og så skulle det især også handle om at have det sjovt med meget højt til loftet.

Så GODDESS TEMPLE blev en realitet i slutningen af 2019, hvor jeg ikke kunne ignorere mit kald længere. Jeg havde jo stedet – det smukke hus på Amager, hvor jeg blandt andet har min danseskole og hvor jeg bor med min familie – og nu var det tid til at dele denne perle med andre kvinder. 

Palævillaen danner de smukke rammer omkring kvindelogen GODDESS TEMPLE.

Jeg havde tidligere drevet en spirituel forening og havde siddet i meditationsgrupper i mere end 10 år samt undervist i spiritualitet og dannet fællesskaber inden for den kategori. Det var bare ikke nok længere.

Noget levede i mig og kaldte på, at jeg skulle fatte mod og skabe noget særligt for kvinder der – ligesom mig selv – var ved at vågne op og savnede de andre kvinder. Jeg skulle skabe et fristed, hvor der er mulighed for at kunne spejle sig i andre. Og det skulle foregå igennem en masse møder, events, samtalemiddage, Goddess-træning og ikke mindst fester.

Læs om at gå alene til fest

Og selvfølgelige et fristed i den luksuøse ende, hvor vi ikke skal gå på kompromis men kan forkæle os selv med skønne bobler, lækker mad lavet særligt til os af husets kokke, sunde snacks o.a. og hvor vi ikke vil lade os nøje.

Hvem er jeg også?

Jeg er danselærer, selvstændig erhvervsdrivende, terapeut og uddannet sexolog. Jeg er mindfulnessinstruktør, spirituel underviser og mor til 6 børn og i fuld gang med at skrive en selv-reflekteringsbog for kvinder.

Jeg har med GODDESS TEMPLE nu skabt en platform samt et trygt og fedt sted for kvinder 30+ med et behov for at lære, inspirere, møde, dele og netværke med andre kvinder i et fællesskab, hvor man kan være sig selv uden at frygte noget. Er det noget du mon savner?

 

Med idéen om at skabe GODDESS TEMPLE – som nu er en realitet – har jeg fundet frem til, at det ikke behøver at være et utopia at have et kvindefællesskab som en Women’s Club hvor spiritualitet læres fra et ikke mystisk sted og hvor vi kvinder kan få mulighed for at finde tilbage til os selv og til hinanden,- med hinandens hjælp, nærvær, støtte og ikke mindst inspiration!

 

Sensualitet og power som grundessens i kvindelogen – læs her
 
 
 

EVENTS

 

GODDESS TEMPLE ApS

Kvindelogen

Rodosvej 15

2300 København S.

Cvr. 40804447

info@goddesstemple.dk

LOG IND PÅ DIN PROFIL

 
×
GLEMT DINE OPLYSNINGER?
×

Op