Betingelser

Betingelser & Privatlivspolitik

GODDESS TEMPLE ApS

Rodosvej 15

2300 København S

CVR. 40804447

www.goddesstemple.dk

For at blive og forblive berettiget bruger af siden GODDESS TEMPLE Women’s Club, skal du acceptere og overholde alle betingelser og vilkår:

A) Medlemskab:

  1. For at kunne tegne et gyldigt medlemskab – gratis eller VIP – i GODDESS TEMPLE kræves det, at du er kvinde, og fyldt 18 år. Sitet henvender sig hovedsagligt til kvinder over 30 år. Events og medlemskab i GODDESS TEMPLE er kun for kvinder. 
  2. Du skal betragte fortrolighed i fællesskabet som en naturlig ting, og du ønsker at mødes med ligesindede under trygge forhold, hvor du kan være dig selv – uanset seksuel overbevisning, status, indkomst, uddannelse og statsborgerskab.
  3. Din medlemsprofil er personlig og den kan ikke overdrages til anden side. Det er et tilbud alene til privatpersoner – kvinder – der ikke har økonomiske eller reklamebaserede interesser som baggrund for medlemskab på sitet. Alle privatpersoner, organisationer, virksomheder, klubber, loger der udnytter sitet med profit for øje slettes omgående uden varsel – se pkt. B.8. Det samme er gældende, hvis du ikke kan bevise din identitet og alder på forlangende. Da dit medlemskab som både gratis og VIP er personligt, kan du kun booke plads til events til dig selv. 
  4. Er du transkønnet og kvinde er du også meget velkommen i denne Women’s Club.
  5. For at kunne tilgå events opretter du et gratis medlemskab. For at kunne tilgå medlemsmøder og events samt særlige events for VIP medlemmer opretter du et VIP medlemskab. Medlemskaber i GODDESS TEMPLE er løbende og kun for kvinder. Se C.2.
 

B) BETINGELSER:

  1. GODDESS TEMPLE forbeholder sig ret til at vise din profil til VIP medlemmer, hvor din profil kan indeholde oplysninger om din politiske holdning, seksualitet og andre personfølsomme oplysninger, du måtte frivilligt skrive på din profil og som du vælger at vise andre VIP medlemmer ved oprettelse. Du erkender også at GODDESS TEMPLE må bruge dit profilbillede på din profil. Dit profilbillede er din eksklusive ejendom og det bruges ikke til andet.
  2. I forbindelse med oprettelsen af din profil – gratis samt vip -på GODDESS TEMPLE giver du samtykke til, at vi gemmer de oplysninger, som du indtaster i oprettelsesforløbet, som er nødvendige for at have en profil på www.goddesstemple.dk. Dine oplysninger behandles helt fortroligt og vil på intet tidspunkt blive videregivet til en tredjepart,- kun ved eventuelle lovovertrædelser. Hvis du ønsker at tilbagekalde dette samtykke, skal du slette din profil ved at sende en mail herom til info@goddesstemple.dk
  3. Dine oplysninger på din profil behandles efter reglerne om personfølsomme oplysninger som GODDESS TEMPLE følger med reglerne om databehandling efter Personoplysningsloven, der findes nederst her.
  4. Ved besøg på hjemmesiden, registreres din IP-adresse i forbindelse med oprettelse af dit medlemskab, dit login, samt køb af events og services. Disse oplysninger gemmes og behandles på samme vis som dine profildata. Du har ret til at gøre indsigelse mod registreringen ved din oprettelse, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Du har også ret til at få en kopi af dine data. Disse rettigheder har du efter EU’s Persondataforordning (GDPR), og al henvendelse i denne forbindelse bedes rettet til vores support på info@goddesstemple.dk. Det er dit eget ansvar at ændre dit brugernavn til et alias, hvis du ikke vil have dit navn vist.
  5. Din profil samt profilbillede må ikke indeholde stærke pornografiske samt erotiske undertoner, der kan virke stødende på andre medlemmer. Dit profilbillede må ikke være ’lånt’ fra andre steder på Internettet, som er beskyttet af en ophavsret, som ikke er din og tilladt dig at bruge. Alt indhold du uploader på din profil af profilbilleder må ikke være i strid med dansk lovgivning.
  6. GODDESS TEMPLE påtager sig intet ansvar for andre profilers indhold samt indholdets sandfærdighed. GODDESS TEMPLE forbeholder sig retten til at slette, suspendere ELLER helt blokere medlemsprofiler, der skønnes useriøse, falske og krænkende (billeder, video og henvisning til sex) eller på anden måde ikke har indtastet sandfærdige data omkring sig selv. Hvis en profil er inaktiv i 12 måneder og der ikke har været logget ind, slettes profilen samt alle tilhørende data uanset medlemskabs status. GODDESS TEMPLE forbeholder sig ret til at overvåge og administrere profiler. Overvågning sker alene af personalet ansat af GODDESS TEMPLE.
  7. Såfremt det vurderes at slette din profil som følge af overtrædelse af regelbrud, mister du den resterende medlemsafgift fra tidspunktet for sletningen til udløbet af din medlemsperiode.
  8. Du må ikke skrive nedladende, ulovligt eller diskriminerende indhold om andre medlemmer i GODDESS TEMPLE eller opfordre og henvise til ulovlig aktivitet. Enhver form for pædofilt eller racediskriminerende indhold, eller andet indhold af direkte ulovlig karakter vist på din profil, sendt til andre medlemmer eller af antastende og truende karakter, vil blive politianmeldt med det samme og du bortvises uden varsel fra sitet og din profil slettes omgående. Endvidere må du ikke henvise – linke til eller nævne – materiale, som leder brugeren væk fra GODDESS TEMPLE, eller invitere medlemmerne til andres ELLER egne hjemmesider, YouTubekanal, andre klubber, loger, klubber, lukkede grupper på sociale medier eller handel af enhver slags. Det er ikke tilladt at henvise eller annoncere for arrangementer, der ikke er en del af GODDESS TEMPLEs events og site.
  9. Din ret til brug af siden er med respekt af eventuelle begrænsninger, betingelser og indskrænkninger, som vi fra tid til anden efter eget skøn måtte indføre. Vi kan på et hvilket som helst tidspunkt ændre, afbryde eller standse ethvert aspekt af siden GODDESS TEMPLE, inklusive adgangen til enhver database og ethvert element eller indhold på sitet. Vi kan også uden varsel og ansvar lægge begrænsninger på visse dele af sitet eller begrænse din adgang til dele af siden eller til hele siden. GODDESS TEMPLE er ikke ansvarlig for kommunikation med andre medlemmer eller materiale, som sitets medlemmer fremsender til hinanden.
  10. Indhold, tekster, brevkasse, design, billeder, logo o.a. fra GODDESS TEMPLE må ikke reproduceres eller anvendes i nogen form fra anden side uden tilladelse fra sitet. Ved overtrædelse af ovenstående pådrages erstatningsansvar og politianmeldelse. GODDESS TEMPLE forbeholder sig alle rettigheder og ophavsret.
  11. Din emailadresse vil ikke blive vist nogen steder på GODDESS TEMPLE eller andre steder på sitet. Den vil kun blive brugt til dit eget login samt til at underrette dig om aktivitet af events og nyheder – både som gratis og VIP medlem. Din emailadresse bruges også i det tilfælde, hvis du har glemt dit login. Den vil ikke blive videregivet til tredjepart samt du vil ikke modtage reklamemails fra andre instanser.
  12. Det er ikke lovligt at indtaste andre emailadresser end din egen, andres telefonnumre eller øvrige oplysninger, der ikke er dine. Bruges nævnte falske oplysninger politianmeldes dette med oplysning af IP adresse.
  13. GODDESS TEMPLE holdes ikke holdes ansvarlig for eventuelle tekniske komplikationer, nedbrud, fejl der måtte opstå på sitet. GODDESS TEMPLE påtager sig intet ansvar for fejl og mangler i indholdet på websitet og kan ikke gøres ansvarlig for tab af nogen art i forhold til brug af services og events på sitet – herunder tab af data, som følge af driftsforstyrrelser og tekniske problemer på sitet.
  14. Booker du et dansekursus Ballroom Fitness gennem www.goddesstemple.dk skal du sikre dig, at der er ledig plads på danseholdet. Købet giver ikke automatisk plads til danseholdet. Kontakt info@horningdans.dk inden. Dansekurset er bindende for de 12 eller 24 uger, man køber online og danses i træk – det er ikke et klippekort. Dansekurset er personligt og kan ikke overdrages til anden side, sættes i bero eller annulleres, når man først er startet.  Man begynder sin 12 eller 24 ugers danseperiode/ dansekursus en af nævnte datoer, da kurset kører med 6 ugers intervaller beskrevet i varebeskrivelsen.
  15. Fortrydelsesret ved køb af et event i GODDESS TEMPLE: Dit køb er bindende. Når et mad- & vinarrangement, fest, middag, koncert, Goddess-træning o.a. med given dato og klokkeslæt bookes, er det et køb af forplejning herunder servering på restaurant og arrangementet er ikke omfattet af fortrydelsesretten, idet bord- og arrangementsbestilling på hjemmesiden fastsættes til en specifik dag for afvikling. Intimkoncerter, klarsyn, foredrag har ingen fortrydelse på køb, da det er tilmelding til kulturelle aftener som teaterbilletter. Manglende fremmøde giver ikke ej ret til tilbagebetaling. For at kunne deltage i et VIP event. skal dit VIP medlemskab på datoen for afholdelse være aktivt. 
 

C) ABONNEMENT og FORTRYDELSE:

  1. Dit medlemskab er et køb af et løbende abonnement, som du har godkendt ved at lave en medlemsprofil og du godkender endvidere, at dit medlemsskab automatisk fornyes, indtil du vælger at opsige det. Ved opsigelse og sletning af din profil, slettes al indsendt materiale på sitet.
  2. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement på hjemmesiden – gratismedlemskab og VIP medlemskab. Ved opsigelse af dit GODDESS TEMPLE abonnement fortsætter medlemskabet indtil udløbsdatoen. Når et abonnement er opsagt, kan det ikke genoptages uden at du foretager et nyt køb/medlemskab. Opsigelse sker på mail: info@goddesstemple.dk
  3. Det er ikke muligt at sætte dit medlemskab på pause.
  4. Du løber ingen risiko ved at benytte dit Dankort eller kreditkort hos goddesstemple.dk. Kreditkortoplysningerne formidles via GODDESS TEMPLE til betaling på en sikker og krypteret SSL-forbindelse – OG vi ser ikke dine kortoplysninger og vi kommer aldrig til at se dem, da denne del af handlen håndteres af en certificeret betalingsformidler.
  5. Ved oprettelse af abonnement eller ved køb af ydelser på goddesstemple.dk, accepterer du alle handelsbetingelser i pkt. A, B, C, D. De generelle betingelser, som du accepterede i forbindelse med oprettelse af din profil, gælder sideløbende med disse handelsbetingelser på GODDESS TEMPLE.
  6. Når du handler på sitet, indgår du aftalen med virksomheden GODDESS TEMPLE ApS, Rodosvej 15, 2300 København S., CVR 40804447, telefonnr. 22162516. Når du har foretaget et køb, modtager du en kvittering på e-mail. Denne kvittering er dit bevis for dit køb, og fungerer som dokumentation for den indgåede aftale.
  7. Ved køb af et abonnement får du direkte adgang til sitet, hvorfor køb af abonnementer ikke er omfattet af reglerne om fortrydelsesret, da du lige efter at du har lavet en profil, har taget tjenesten i brug. I henhold til forbrugeraftaleloven gælder den i loven indeholdte fortrydelsesret ikke ved tjenesteydelser, såfremt udførelsen af tjenesteydelsen påbegyndes samtidigt med aftaleindgåelse/betalingen. Du accepterer derfor med godkendelsen af disse handelsbetingelser, at du ikke kan gøre brug af fortrydelsesretten, efter du har oprettet en profil.
  8. En opsigelse er gældende fra den dag GODDESS TEMPLE modtager den og du har modtaget et svar for gennemførelsen af din opsigelse. Du skal som medlem bevise, at du har opsagt dit medlemskab, hvis der senere opstår tvivl om dette.

Privatlivs- og persondatapolitik på www.goddesstemple:

Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som medlem i GODDESS TEMPLE om, hvilke persondata www.goddesstemple.dk behandler samt hvordan vi behandler dem – persondata skal forstås som al personhenførbar data.

D) COOKIES & PRIVATLIVSPOLITIK:

Sitet benytter cookies, som er en tekstfil, der sendes til din browser fra en afhængig webserver, der lagres på din computers harddisk. Der lagres ikke personfølsomme oplysninger i vores cookie, men oplysninger om din digitale identitet på sitet som dit brugernavn i forbindelse med medlemslogin. Når du logger af sitet, slettes din cookie delvist. Ønsker du at slette den permanent, kan dette gøre i din browsers indstillinger på din egen computer.

Ved at benytte www.goddesstemple.dk accepterer du, at www.goddesstemple.dk behandler dine personoplysninger og cookies i henhold til nedenstående data- og cookiepolitik. Cookies bruges til få  www.goddesstemple.dk til at fungere og bl.a. cookies bruges til at gøre det muligt at lægge varer i kurven, logge ind og til at forbedre websitet GODDESS TEMPLE.

Www.goddesstemple.dk respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis ikke nedenstående persondatapolitik kan accepteres forbeholder www.goddesstemple.dk sig retten til at afvise medlemskab og vareordre samt andre henvendelser, da en manglende accept kan medføre at  www.goddesstemple.dk ikke kan servicere forholdet, som ellers er påkrævet via gældende lovgivning.

Personoplysninger:

Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse og e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger. Det er uanset om de vedrører vedkommendes private adresse eller arbejdsplads.

Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger o.a., der alle benyttes i opretholdelse af selve kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og www.goddesstemple.dk. Du kan tilgå www.goddesstemple.dk uden at oplyse os om dine persondata uden medlemsskab.

Www.goddesstemple.dk har brug for en række personoplysninger for at kunne handle med dig som privat person, opretholde servicering af kundeforholdet med dit medlemskab samt markedsføre produkter og ydelser. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven.

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du besøger www.goddesstemple.dk: E-mailadresse, for- og efternavn, din adresse, telefonnummer, din alder, køn, tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet), adfærd som besøgte URL, event triggers, handlinger som kliks på sitet, åbningsrater, log-in, tid samt geografiske data og data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel og medlemskab.

Www.goddesstemple.dk. indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

a. Opretter en konto som både gratis- og VIP medlem og afgiver personoplysninger. www.goddesstemple.dk indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere og sælge en ydelse som medlemskab eller et produkt som events eller varer, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler. www.goddesstemple.dk indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjepart. Www.goddesstemple.dk benytter en anerkendt kortindløser til håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort. Bemærk at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.

Brug af den indsamlede information:

Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside gennem personlige anbefalinger på baggrund af købshistorik:

Til at forbedre www.goddesstemple.dk og markedsføring fra www.goddesstemple.dk.

Til at kunne servicere dig bedre ved kundeservice.

Til hurtigst muligt at kunne håndtere din ordre.

Til opfølgning på henvendelser.

Beskyttelse af dine informationer:

Vores hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister, svagheder og malware for at der hurtigst muligt kan udelukkes potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en begrænset mængde medarbejdere med rettigheder til denne type information. Disse er desuden underlagt vores persondatapolitik, der sikrer dine rettigheder og sikrer overholdelse af gældende lovgivning på området. Betalingsinformationer foregår på krypterede servere og kreditkortinformationer behandles af kortindløsere, der ikke kan tilgås af hverken www.goddesstemple.dk eller ansatte hos kortindløsere samt transaktioner opbevares ikke på interne servere og behandles på intet tidspunkt af www.goddesstemple.dk.

Personoplysninger afgivet på www.goddesstemple.dk eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

Intern afdeling / personale:

Betroede tredjemænd herunder inkasso og retslige instanser der skønnes nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling samt servicering.

GODDESS TEMPLE fører statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form f.eks. til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med. Www.goddesstemple.dk anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.goddesstemple.dk og findes på: www.google.com/privacy.

Blandt www.goddesstemple.dk og alle forretningspartnere og leverandører forefindes en databehandleraftale, der til hver en tid skal sikre brugernes og kundernes interesser. Disse aftaler kan til hver en tid fremvises på anmodning iflg. pkt. B.4.

Lagring af dine personoplysninger:

Oplysninger givet til www.goddesstemple.dk lagres på servere i EU. Nogle personoplysninger administreres af en databehandler, som opbevarer og behandler personoplysninger på  www.goddesstemple.dks vegne i henhold til gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde nyhedsbreve fra GODDESS TEMPLE, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email og afmelde dig. Ved afmelding – samt afmelding af medlemskab – slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i tidligere angivet personoplysninger, kan disse ikke genskabes.

Ved et aktivt kundeforhold og medlemskab, opbevares alle data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig bedst. Afbrydes kundeforholdet og medlemskabet, opbevares dine data op mod to år til brug v. Skat. Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data ved afsluttet kundeforhold/ medlemskab i GODDESS TEMPLE. Af anden lovgivning som bogførings- samt hvidvaskningsloven skal data bevares transaktionelle data og kontaktoplysninger i fem år. Disse data kan i.flg. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Datalækage:

GODDESS TEMPLE tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra www.goddesstemple.dks interne servere eller hos eksterne partnere iværksættes en række initiativer, der skal sikre vores kunder og medlemmer bedst muligt og indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har vi mistanke om datalækage fra www.goddesstemple.dks eller dennes eksterne partnere, vil alle  implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom indenfor 72 timer. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra www.goddesstemple.dks bedes du til hver en tid tage kontakt til GODDESS TEMPLE.

Revision:

Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Denne politik opdateres en gang årligt.

Www.goddesstemple.dk forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Formål:

At dække et behov efter et fællesskab bestående af kvinder samt et mødested – både fysisk med events samt online – for kvinder 30+ år, der blandt andet bevidst ønsker et netværk, venskaber, forandring, livskvalitet, eventyr, sociale events og/eller dating – i mødet med andre ligesindede kvinder/ medlemmer via medlemsmøder, workshops, foredrag, fester, middage, ceremonier, træning som vil være en stor del af Women’s Clubs virke for at fremme fællesskabet blandt kvinder samt at hjælpe sine medlemmer til at vågne mere op og at tage de bevidste valg i livet til ‘de gode kvindeliv’. 

Samtidig er formålet i skabelsen af denne Women’s Club at stræbe efter en etisk livsholdning som kvinde, der præger ens daglige færden og liv. Formålet er at GODDESS TEMPLE – sammen med sine medlemmer – også bygger sit virke på medmenneskelighed og næstekærlighed ud fra kvinders lære om venskab, kærlighed, indsigter, visdom og sandhed samt potentialer.

GODDESS TEMPLE er politisk og religiøst neutral. FILOSFIEN bag denne Womens Club er, at GODDESS TEMPLE er en platform og et fællesskab for kvinder. Mangfoldigheden blandt medlemmerne er kvindelogens styrke, hvor vi hele tiden kan lære og blive inspireret fra hinanden ud fra den etiske livsholdning med respekt for hinandens forskelligheder, overbevisninger samt ligheder som kvinde.

Samtidig er GODDESS TEMPLE  Women’s Club beliggende et fysisk sted i København, hvor alle mindre events afholdes.

D. 14. marts 2020.

LOG IND PÅ DIN PROFIL

 
×
GLEMT DINE OPLYSNINGER?
×

Op