Dans – meditation – træning

Her finder du en oversigt over alle de forskellige danse- og motionsformer, som du kan være med til via GODDESS TEMPLE medlemskabet:

Dans & motion:

Trænger du til sjov motion, hvor du lærer at danse fx Samba, Vals, Cha cha cha, Salsa, Jive, Tango – uden en dansepartner? Så er Ballroom Fitness det rette valg, da det er sjovt, svedigt og et fantastisk dansekoncept, som må prøves. 

Der er dans hver mandag, tirsdag, torsdag og søndag. Læs mere her.

 

Er du VIP medlem, så finder du dine særpriser på Ballroom Fitness dansekurser12 uger her og 24 uger her.

 

Masser af motion, grin og fællesskab ved at være med på et af Annette’s Ballroom Fitness- dansehold på Amager. Læs mere om holdene på danseskolen Hørning Dans her.

 

Kontakt Annette Sahara Hørning inden du køber dit dansekursus, da man ikke kan se ledige pladser i shoppen her ved køb – og da der er rift om pladserne, så garanterer dit køb ikke automatisk plads på et dansehold. Annette kontaktes via mail: info@horningdans.dk

 

Goddess Exploration træning:

Ønsker du at finde ind til dig selv og få kontakt til din krop, så er Goddess Exploration-træningstimerne det perfekte valg. Her blandes små kropslige øvelser med qigong, yoga, breath work, dynamisk meditation, stræk og let coretræning samt undervisning i små dansebevægelser og flow – hvor øvelser med hofter, skuldre og underliv kombineres og forbindes til resten af kroppen. Alt med afsæt i at være en kvinde og som et pusterum i et travl hverdag. 

Der afsluttes altid med afspænding og meditation.

Normal mødetid kl. 14.30-16.00 (se de forskellige datoer). Man forudbooker for deltagelse, da der er begrænset med pladser.

Klik på datoerne under her for at booke din plads.

 

Datoer:

Træning – Goddess Exploration d. 21/3 – udskudt grundet Covid-19

Træning – Goddess Exploration d. 4/4

Træning – Goddess Exploration d. 18/4

Træning – Goddess Exploration d. 2/5

Træning – Goddess Exploration d. 17/5

Træning – Goddess Exploration d. 13/6

Er du VIP medlem, så koster dine Goddess Træningsdage kun 50,- dkk pr gang (normalpris 175,-).

 

  Tilmeld VIP medlemskab med alle fordelene

– Se alle EVENTS i kvindelogen her.

LOG IND PÅ DIN PROFIL

 
×
GLEMT DINE OPLYSNINGER?
×

Op