Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Udskudt – Træning Goddess Exploration d. 2/5

maj 2 @ 14:00 - 15:30

175DKK

Køb af deltagelse til træningsdagene kræver ikke medlemskab af GODDESS TEMPLE Women’s Club

Goddess Exploration meet ups

I lige uger om lørdagen finder du Goddess Exploration meet ups og træning – hvor du få muligheden til at finde vej ind til dit selvværd og kvindelighed og din krop. Det er ren velvære og et godt pusterum fra hverdagens stress og jag.

Lørdag d. 2. maj kl. 14.00-15.30 – udskudt grundet Covid-19

VIP medlemspris: 50,- dkk

Gratis medlemspris: 175,- dkk

 

Ved at være en del af fællesskabet i træningstimerne med Goddess Exploration – en enkelt gang – eller hver anden uge, giver du dig selv en gave, hvor du bevidst vælger at sige ja til dig selv, dine behov og for at connecte med dig selv og din krop igen.

Til Goddess Exploration-eftermiddagene vil der være små kropslige øvelser med Qigong, yoga, breath work, dynamisk meditation, mantramanifestation, let stræk og let coretræning samt undervisning i små dansebevægelser og flow – hvor øvelser med hofter, skuldre og underliv kombineres og forbindes til resten af kroppen. Vi afslutter med meditation og afspænding.

 

Underviser er Annette Sahara Hørning – danselærer, terapeut, sexolog og spirituel underviser. Med Goddess Exploration-lørdag tager du et bevidst valg om at give dig selv et lille pusterum, hvor du connecter med dig selv og dine eventuelle behov.

  • Mødetiden er normalt fra kl. 14.30-16.00 men denne lørdag er mødetiden ændret til kl. 14.00-15.30, da der er fest for kvinder om aftenen
  • Det anbefales at have løst fitnesstøj på og strømper. Medbring gerne en tyk trøje, tæppe o.a. hvis behov, da der godt kan blive lidt køligt omkring en, når vi laver breath work.
  • Der vil ikke være nogen nøgenhed.
  • Goddess exploration meet ups lørdage i lige uger er kun for kvinder.
  • Der kan bookes VIP plads til kr. 50, dkk pr gang, men eventet er for alle medlemmer. Pris for gratis medlemmer er 175,- dkk pr gang.
  • Fortrydelse af køb: Du køber en ‘undervisningslektion med forplejning på en given dato’ og købet kan ikke fortrydes.

 

Vi tager tit ikke nok tid ud af kalenderen til os selv. Med Goddess Exploration-lørdag tager du et bevidst valg om at have mere nydelse og ro med ind i dit liv.

 

Ved at være en del af træningslørdagene hver anden uge behøver du ikke længere være alene. Du kan kigge forbi en gang imellem efter behov, eller du kan deltage hver gang (hver anden lørdag). Alle Goddess Exploration-events er sat sammen på en måde, at alle kan være med – uanset alder og baggrund og de afholdes uafhængigt af hinanden.

Kunne du tænke dig at være med som VIP medlem og få disse træningsdage til meget nedsat pris samt gratis VIP medlemsmøder samt en masse andre spændende rabatter – så tilmeld dig VIP medlemskabet i dag.

 

Billetter - vælg antal deltagere (kræver medlemskab)

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter - vælg antal deltagere (kræver medlemskab) are no longer available

Detaljer

Dato:
maj 2
Tidspunkt:
14:00 - 15:30
Pris:
175DKK
Begivenhed Kategori:

Sted

Goddess Temple ApS
Rodosvej 15,1
København S., Danmark 2300 Danmark
Telefon:
22162516
Hjemmeside:
www.goddesstemple.dk

Arrangør

GODDESS TEMPLE
LOG IND PÅ DIN PROFIL

 
×
GLEMT DINE OPLYSNINGER?
×

Op