Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Gratis VIP foredrag “Erhvervskvinder” d. 14/6

juni 14 @ 19:00 - 20:30

Gratis

Gratis foredrag for VIP

Kvinder – lederskab – navigation

Søndag d. 14. juni kl. 19.00-20.30

 

Dette unikke interaktive foredrag er lavet særligt for dig, som har brug for at få forskellige vinkler på at navigere som erhvervskvinde og evt. erhvervsleder.

Der er masser af dygtige kvinder, som kunne blive fremragende ledere, men de ‘tør’ ikke”. Men er det sandt?

Mange erhvervskvinder tvivler på deres egne evner. Det er en stor opgave at overbevise kvinder om, at de skal tage et skridt op af karrierestigen og blive direktører eller topledere, fordi de har simpelthen ikke lyst eller ikker magter det.

Udsagnene omkring hvorfor der ikke er flere kvinder i topledelse er mange, men aftens foredragsholder Dorthe Gude kan ikke genkende sig selv i nogle af dem. Hun har igennem et langt arbejdsliv arbejdet sig langsomt, men stødt op ad karrierestigen og er i dag underdirektør i Danmarks største medieproduktionsenhed.

 

Topleder Dorthe Gude er aftens foredragsholder. Hun vil dele guldkorn til hvordan du kan bevare dig selv som erhvervsleder, hvor både det maskuline og feminine spiller ind.

 

Book din unikke plads til dette spændende foredrag og hør om hendes vej og navigation i topledelsen og dansk erhvervsliv samt syn på hvordan kvinder kan skabe en bedre vej til topledelse uden at miste sig selv.

Foredraget er gratis og eksklusiv for GODDESS TEMPLE VIP medlemmer. Tillmeldingen er personlig og man kan ikke medbringe gæster. Der er et glas kølige bobler og mulighed for at købe lækker kaffe, isthe, øl eller økologisk juice.

 

 

Er du nysgerrig på alle de unikke events for kvinder, som GODDESS TEMPLE kan bidrage med til dit liv – så lave dit VIP medlemskab nu – der er masser af rabatter og gratis VIP events.

 

Billetter - vælg antal deltagere (kræver medlemskab)

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
VIP medlemsforedrag "Erhvervskvinder" d. 14/6
Dette gratis foredrag er eksklusivt sat op for dig, som har brug for at få få input omkring kvinder, ledelse og navigation i erhvervslivet. Foredragsholder er Dorthe Gude. Book din unikke plads til dette spændende foredrag og hør om hendes vej og navigation i topledelsen og dansk erhvervsliv samt helt unikke syn på, hvordan kvinder kan skabe en bedre vej til topledelse uden at miste sig selv. For VIP medlemmer kun.
0.00 DKK
Ubegrænset

Detaljer

Dato:
juni 14
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Goddess Temple ApS
Rodosvej 15,1
København S., Danmark 2300 Danmark
Telefon:
22162516
Hjemmeside:
www.goddesstemple.dk

Arrangør

GODDESS TEMPLE
LOG IND PÅ DIN PROFIL

 
×
GLEMT DINE OPLYSNINGER?
×

Op