Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Udskudt – VIP Gratis Miniworkshop d. 26/4

april 26 @ 16:00 - 19:30

Gratis

Lav dit VIP medlemskab nu, så du ikke går glip af alle de unikke VIP events.

Miniworkshop

“Clairvoyance, intuition – dit powerfulde redskab”

Søndag d. 26. april kl. 16.00-19.30 – Udskudt grundet Covid-19

Gratis Miniworkshop for VIP medlemmer:

♣  Har du brug for at connecte med andre, som også er søgenede efter at finde ud at, om der findes mere mellem himmel og jord?

♣  Måske har du ‘paranormale’ oplevelser, som du ikke kan finde hoved og hale i?

♣  Du er måske farvet af forskellige overbevisninger fra religion, Hollywoodfilm, overtro og andres påstande om ‘mørke’ kræfter, og det skræmmer dig lidt, når man taler om ånder?

♣  Hvordan kan dette med intuition og clairvoyance være et powerfuldt redskab og kan det bruges både privat og i erhvervslivet?

Kom til en spændende eftermiddag, hvor du vil blive vist dig ind i den finurlige verden af intuition, clairvoyance, healing og måske kontakt til afdøde – uden mystik og overtro.

Din VIP medlemspris: Gratis. Lægges i kurven og købes til 0,- dkk.

 

Annette Sahara Hørning vil guide dig igennem de forskellige øvelser med medieskabet og intuitionen. Hun har mange års erfaring med clairvoyance, healing og intuition.

 

Jeg vil vise dig, hvordan du mærker, sanser og arbejder med den åndelige verden / energi / universet eller hvordan du selv definerer det via spændende øvelser og undervisning og erfaringsudveksle fra vores egne liv både privat og erhvervsmæssigt.

Gennem øvelserne og sammen med de andre deltager, vil du erfare, at du så meget mere end den person, du identificerer med og du vil lære, hvordan du kan bruge dit intuitive kompas – og hvordan kan det berige dit liv og være med dig som et powerfuldt redskab.

Dette event er kun for VIP medlemmer og din booking er personlig. Husk at lægge varen i kurven og book, for at sikre dig din plads. Det er ikke muligt at medbringe gæster. Lav dit VIP medlemskab nu for at sikre dig din plads.

Til miniworkshoppen vil du blive forkælet med lun suppe og kølige bobler. Der vil være mulighed for at købe lækker kaffe, isthe, øl eller økologisk juice.

Billetter - vælg antal deltagere (kræver medlemskab)

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter - vælg antal deltagere (kræver medlemskab) are no longer available

Detaljer

Dato:
april 26
Tidspunkt:
16:00 - 19:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Goddess Temple ApS
Rodosvej 15,1
København S., Danmark 2300 Danmark
Telefon:
22162516
Hjemmeside:
www.goddesstemple.dk

Arrangør

GODDESS TEMPLE
LOG IND PÅ DIN PROFIL

 
×
GLEMT DINE OPLYSNINGER?
×

Op