OM

GODDESS TEMPLE er et unikt fællesskab og Women’s Club, som du måske ikke har oplevet før i Danmark.

GODDESS TEMPLE er et kvindeunivers & et fristed – for kvinder, der ønsker transformation, inspiration og livskvalitet gennem nærende møder med ligesindende.

GODDESS TEMPLE handler om livsglæde, eventyr, indsigt, personlig udvikling og selvfølgelig glæde, sjov, oplevelser og kvalitet… i luksuøse omgivelser i mødet med de andre kvinder.

GODDESS TEMPLE Women’s Club favner alle kvindetemaer, storheden ved at være dig, samt hvordan vi i fællesskab og æstetik kan løfte bevidstheden og begynde at huske vores power, spiritualitet, visdom og ikke mindst vores potentialer som kvinder. 

Forskellighed i alder, status, erhverv/ uddannelser, indkomst, baggrund samt interesser er alle vores fælles assets – hvor vi kan lære fra hinanden via inspiration, connection og indsigter i dét at være kvinde. 

Samtidig er GODDESS TEMPL også et fysisk sted i en smuk, gammel palævilla i København, hvor de forskellig events og medlemsmøder er med til at fremme næstekærligheden, relationerne og ‘det gode kvindeliv’.

 

GODDESS TEMPLE filosofien:

Det handler simpelt og enkelt om et smukt fællesskab af kvinder, hvor vi kan blive inspireret, lære fra hinanden samt tale hinanden op.

Filosofien bag GODDESS TEMPLE er, at skabe et trygt sted hvor man – med diskretion – kan udveksle idéer, tanker, drømme, holdninger og overbevisninger samt skabe relationer. Og hvor man også – hvis man har et ønske og behov  – kan udveksle visitkort på både forretningsmæssige områder som på et personligt på flere niveauer.

Filosofien bag er også, at fællesskabet kan give nye spændende relationer, rejsefæller, veninder o.a.  

De kvinder, som finder vej ind i VIP medlemskabet med alle de udviklende events, finder potentialer til at finde frem til en ny version af dem selv, hvor de kan leve den bedste udgave af sig selv. Gennem samtalemiddagene, ceremonierne og de givende medlemsmøder kan man finde frem til mere passion samt en god levestandard, hvor man i den sidste ende kan være forbilleder for andre kvinder, døtre og børnebørn. Man har en viden eller en fornemmelse af, at når man griber i egen barm først og sætter sig selv frem på den forreste række (hvor ens børn, kæreste, ægtefælle og helt nære relationer i forvejen er sat), så har det en positiv, transformerende effekt på omgivelserne og alle nærer af det og mærker det.

Sensualitet og power:

GODDES TEMPLE handler også om begrebet sensualitet. Det kommer vi ikke uden om som kvinder, da sansning, intuition og sensualitet er en af kvindekønnets stærkeste facetter. Men hér er sensualiteten ikke kun defineret som seksuel lyst, for det handler om så meget mere!

Det kan du som gratis medlem eller VIP læse mere indgående om her.

  Læs brevkassen? Lav et et gratis medlemskab her

Annette Sahara på 52 år – mor til 6, gift og selvstændig erhvervsdrivende – tør vise, hvad der rører sig i kvinder. Hun er ansigtet bag GODDESS TEMPLE i København, terapeut, sexolog, spirituel underviser og danselærer. Læs mere om ASH her.

Ved at være en del af GODDESS TEMPLE Women’s Club, kan det være din vej ind til indsigt. Det handler om at tage de gode valg – som netop giver indsigt og styrke, balance og glæde.

Fordelen ved at være en del af GODDESS TEMPLE er, at du ikke behøver være alene om det længere. Vi lærer gennem erfaringer og det er tid til, at vi indser, at vi lærer mest gennem de nærværende møder med de andre kvinder, når vi føler os mødt, forstået og hørt i gode trygge rammer.

Med alle de forskellige events for medlemmerne lægges der op til at danne fællesskab, sjov og ikke mindst personlig udvikling samtidig med ligeværdighed mellem kvinder i stedet for konkurrence, spil, sladder, fordømmelse og uenighed. Og så gør vi det med en masse unikke medlemsmøder, middage, fester, workshops, træning, ceremonier o.a.

Læs mere om ansigtet bag GODDESS TEMPLE

 

  Tilmeld VIP medlemskab med alle fordelene

GODDESS TEMPLE ApS

Kvindelogen

Rodosvej 15

2300 København S.

Cvr. 40804447

info@goddesstemple.dk

 

LOG IND PÅ DIN PROFIL

 
×
GLEMT DINE OPLYSNINGER?
×

Op