Spirituel samtale & privat session hos Annette

Gratis tilbud til VIP medlemmer

Af Annette Sahara:

Ved at være en del af fællesskabet i GODDESS TEMPLE som VIP medlem, hvor du samtidig siger ja til transformation og ikke mindst til dig selv – så kan jeg tilbyde dig en session, som en spirituel samtale, hvor det er dig, som der er fokus på 100 %.

Ved en spirituel samtale fortæller jeg til dig, hvad jeg får ind af informationer, ord, sætninger & beskeder, som vedrører dig, dine muligheder, potentialer, fortid, fremtid samt clairvoyantiske råd.

Jeg kan ikke garantere dig, at du hører lige præcis det, du vil høre eller om der er afdødekontakt eller ej, for min erfaring er, at du får det, som du har brug for: Måske er det healing – måske rådgivning – måske et lille spark bag i eller en kærlig opsang og gode løsninger på eventuelle problemer og temaer, som du tumler med?

Alle sessioner er individuelle og alt du skal gøre, er at komme med et åbent hjerte. Det er godt at have spørgsmål, men jo mere du er fikseret på ét spørgsmål, jo mere lukker du ned for andet rådgivning – så hav det i mente, når du booker en samtale med mig.

 

Jeg har beskæftiget mig med clairvoyance, intuition, healing og meditation gennem mere end 15 år og vil gerne dele det med dig til en spirituel samtale, hvor der er fokus på dig, dine potentialer, dine issues, dine spørgsmål og muligheder.

 

  • En spirituel samtale er gratis og tilbydes kun til VIP medlemmer.
  • Samtalen bookes hos Annette på sms 2216 2516.
  • Det kan ske, at der vil være en del ventetid på en tid.
  • Du skal have et aktivt VIP medlemskab i GODDESS TEMPLE på given dato, du er booket til en samtale!
  • En spirituel samtale er på 60-75 minutter. Værdi 1.250,-
LOG IND PÅ DIN PROFIL

 
×
GLEMT DINE OPLYSNINGER?
×

Op